Resolution Media

Resolution Media er et digitalt spesialistbyrå, eid av Omnicom Group – ett av verdens største reklame- og mediehus.
Resolution er etablert i mer enn 70 land med over 800 ansatte.
I Norge er vi 25 spesialister som jobber med sosiale medier, søk og programmatiske kjøp. Sammen med våre kollegaer i OMD og PHD teller vi totalt 100 ansatte og omsatte for mer enn 2 mrd. NOK i 2015.

Som et av verdens ledende agenturer innen performance marketing, er det samarbeidet mellom våre klienter, våre medarbeidere og våre partnere som gjør at vi fortsetter å levere resultater til noen av verdens største merkenavn.

Internasjonalt er vi over 850 spesialister fordelt på over 60 kontorer som arbeider med over 50 markeder, verden over. Dette betyr lokale talenter som leverer.

Vi hjelper våre klienter med å finne nye kundebaser gjennom relevante markedsføringskanaler. Eksisterende kampanjer blir redefinert og optimalisert for å oppnå enda bedre resultater.

Våre medarbeidere tar i bruk de mest effektive verktøyene på markedet og er partnere med innovative leverandører av ny teknologi. Dette gjør at Resolution Media kan hevde seg blant de beste i bransjen og at vi har kontroll på over 1,2 milliarder dollar investert i digitale medier.

Kontaktperson: Cecilie Conradi
Tlf.: +47 99163062
Web: www.resolutionmedia.com/no