Arthurson Consulting AS

Arthurson Consulting AS – Vi gjør deg til digital superhelt!

Daglig leder Monica Arthurson har jobbet med digital markedsføring i over 15 år. Hun har brukt mestepraten av tiden sin på å hjelpe kunder med å bruke Google AdWords smartest mulig. Monica drev inntil nylig Finch Norge AS som nå har skiftet navn til Arthurson Consulting AS.

Etter forespørsel fra kundene selv, så hjelper nå selskapet til med mer enn bare Google AdWords og Finch har blitt erstattet av et nytt system for å øke konverteringene fra søk spesielt. Arthurson Consulting har fortsatt fullt fokus på at du som kunde skal tjene mest mulig penger på Google AdWords. Kombinasjonen med et software som følger Google sin algoritme, egne eksperter med lang fartstid fra søkegiganten Google selv, samt best practice er selskapets vinneroppskrift.

Arthurson Consulting AS skiller seg fra andre byråer ved at det er Monica selv som følger opp deg som kunde og du får dermed en mer personlig oppfølging enn hos et større byrå.

Ønsker du å vite om det er mulig å tjene mer penger på Google AdWords enn hva dere gjør i dag? Kontakt oss, så gjør vi en analyse av kampanjen du kjører i Google og du får vite det i løpet av 48 timer. Denne analysen er selvsagt helt gratis.

Har du andre spørsmål eller andre områder innen digital markedsføring du lurer på om vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, det er verdt mer enn en hyggelig kaffe!

Vennlig hilsen

Monica Arthurson, daglig leder og gründer av Arthurson Consulting AS,

[email protected]

Tlf: 48 04 20 04