Finch Norge AS

Finch Norge –Google AdWords og Google Shopping for nettbutikker

Finch Norge har spesialisert seg på Google Adwords for nettbutikker og leadgenerering i tillegg til Google Shopping. Finch har en egenutviklet software som sørger for at du som kunde bare betaler Google en prosentandel av salget (eller fortjenesten din, om du vil).

Finch vil både ta hensyn til konkurransesituasjonen i AdWords til enhver tid, samt utvide søkeordsbanken din med de søkeordene som gjør at du får flere salg. I tillegg til Finch sin egenutviklede software, så har selskapet dyktige medarbeidere, med blant annet erfaring fra søkegiganten Google. Gründerne i Finch har jobbet med e-handelsplattformer mot både Google og Amazon i en tiårs periode. Som kunde av Finch vil du få del i de ferskeste nyhetene som kommer fra Google. Finch har egne kundeutviklingsprogrammer, som vi skreddersyr etter dine behov. Finch Norge tilbyr produkt-feed’er, så du kan holde Google AdWords og Google Shopping oppdatert i forhold til lagerbeholdningen din.

I Norge er det Monica Arthurson som har ansvaret, med god hjelp fra de andre dyktige medarbeiderne i Finch. Alle Finch sine ansatte er selvsagt Google Adwords Professionals, samt Finch er Google Adwords Certified Partner. Finch plikter seg til å følge Bra Søk sine retningslinjer. Ta gjerne kontakt, det er verdt mer enn en hyggelig kaffe!

Vennlig hilsen

Finch Norge AS,

Daglig leder:  Monica Arthurson

monica@finch.com

Tlf: 48 04 20 04