Findability as

Findability as

Findability er et selskap med svært høy kompetanse og lang erfaring innenfor søk. Blant annet fikk Roar Eriksen i 2016 INMAs ærespris på Performance-marketing konferansen for hans bidrag til bransjes utvikling gjennom mange år. Roar ble også samtidig kåret til konferansen beste foredragsholder av publikum.

Findability jobber med både søkemotoroptimalisering og Google Adwords innenfor fagområdet søk. Findability er både Google Partner og Finch Partner.

Findability jobber med store kunder innom spesifike områder, men også med hele den digitale markedsføringen til mye mindre selskaper, inkludert flere nettbutikker.

Findability jobber ikke bare med søkemotoroptimalisering, konverterings-optimalisering og performance marketing. Vi jobber også med analyse, kommunikasjonsstrategier, innholdsmarkedsføring, utvikling av nettsider på WordPress og kurs.

Vår lange og allsidige erfaring gjør at vi kan brukes som samarbeidspartnere på flere områder. Kundene velger selv på hvilke områder de vil bruke oss og hvor de selv har kompetanse og kapasitet.

Les mer på www.findability.no

Findability AS
Storgata 6
2000 Lillestrøm
Telefon: 924 93 220

Kontaktperson:
Tom Martinsen
Daglig leder
+47 924 93 220
tom@findability.no