Bra Søk på Performancekonferansen 2020

Skulle du ønske deg at du hadde en oversikt over de viktigste punktene rundt kjøp av SEO og betalt søk fra byråer?

I så fall anbefaler vi at du følger med på Performancekonferansen 2020. I dag har det vært innspilling, siden konferansen foregår digitalt. Det betyr at du kan følge med fra der du er. Kaffen blir garantert så god som du selv velger, det samme med lunsjen. Minglingen får vi alle gjøre det beste ut av; kontakt gjerne andre du vet følger med på konferansen for å dele kunnskap, gi tips til foredrag og ellers diskutere bransjerelaterte problemstillinger.

Innspilling av Magnus Strømnes Bøe fra Bra Søk sitt innlegg på Performancekonferansen 2020

Bra Søk er som kjent en forening for søkebyråer som har forpliktet seg til å opptre transparent og forholde seg til søkemotorenes retningslinjer, til fordel for deg som kunde. Bra Søk har en selvdømmeordning for å sikre at dette innfris. Dersom et medlem blir dømt er medlemmet forpliktet til å betale bøter på inntil 50 000 kr per tilfelle. 

Bra Søk har samlet inn de beste rådene rundt hvordan du som annonsør bør gå frem når du skal velge søkebyrå – delt inn i tre stadier: vurderingsfasen, forhandling og når avtalen skal skrives. Følg med på Performancekonferansen og innlegget fra Bra Søk av styreleder Magnus Strømnes Bøe. Da får du nyttige tips på veien. 

Lenke til presentasjonen fra Performancekonferansen 2020:
https://docs.google.com/presentation/d/1g2NLN_aFv9KJNFccD44X6qNrRELnwdf5GULt-aRE6UI/

Her ser du oversikten over alle medlemmer.

Her ser du reglene medlemmene er underlagt, dette er fornuftig å speile inn i en avtale / forhandling når du skal velge søkebyrå.