Bra Søk, det er oss!

Tirsdag 26. november 2013 møttes det nye Bra Søk-styret hos Synlighet. Monica Arthurson fra Finch Norge ble valgt som styreleder, og Lars Berge fra Ignitas som nestleder.

Arthurson gleder seg til å ta tak i vervet som styreleder, og hun forteller at Bra Søk skal stå frem med en tydelig profil i bransjen fremover.

– Da vi stiftet Bra Søk for 6 år siden (03.12.2007, red. adm.)  var det endel cowboyer i bransjen som gjorde det vanskelig for kundene å vite hvilket byrå de kunne stole på. Bra Søk sin oppgave er fremdeles å hjelpe kundene til å velge seriøse aktører som de kan stole på. Medlemmer i Bra Søk forplikter seg til å følge retningslinjene til søkemotorene, og ellers opptre i markedet med god forretningsskikk.

– I tiden vi nå er inne i er det vel så viktig å kunne navigere seg blant de ulike aktørene som å vite hva man trenger hjelp til. Bra Søk får heldigvis ikke inn mange klager. Men, vi legger merke til aktører i markedet som med fordel kan lære av våre medlemmer. For kundene er det vanskelig å vite hvilke aktører som er seriøse. Da er det godt å ha et organ som Bra Søk, for å vite at man er i tryggere hender ved valg av leverandør.

– De ulike nettkatalogene er fortsatt aktuelle for flere kunder. Derfor åpner Bra Søk for å etablere et samarbeid med Trygg Katalog. Dette vil dere få vite mer om når dette er klart.