GroupM Norge

GroupM er Nordens største mediebyrågruppe bestående av MediaCom, Mindshare, Wavemaker, Quisma og MediaPlus. GroupM sitt mål er å skape de beste fordelene for våre annonsører gjennom tett samarbeid på tvers i gruppen. Dette skjer blant annet gjennom investering i egenutviklet teknologi og data, og utvikling av fagmiljøer og talenter.

Vi er et prisvinnende team på totalt 18 spesialister innen betalt og organisk. Vi tilbyr en totalleveranse innen søk, fra strategi og oppsett, teknisk analyse, til eksekvering og evaluering. Med vekst for øye, samkjører vi våre KPIer og mål med kundens forretning. Vi gir upartiske anbefalinger til mediemiksen, både i henhold til budsjett og uttak. Vårt Search Excellence rammeverk sikrer samtidig beste praksis og servicenivå for alle kunder, store som små.

Vi leverer også svært avanserte løsninger for automatisert og smart optimalisering, målretting og budsjettering. Som et kompetansesenter i GroupM, kan vi til enhver tid dele kunnskap og erfaringer på tvers av bransjer.

Vi har et tett samarbeid med både Microsoft og Google, der vi med sistnevnte er Premier Partner. Som et av Norges største fagmiljøer innen søkemotormarkedsføring får du spisskompetanse på et fagområde som er i konstant utvikling. Vi har gode partnerskap med de største mediene og verktøytilbyderne i verden, slik at du som kunde får være først ute med ny funksjonalitet og nye muligheter.

Kontakt GroupM

Jenny Bentzen Gulbrandsen

974 91 058

[email protected]

Google Premium Partner

Kongens gate 6
0153 Oslo

groupm.com