Knowit Experience

Knowit brenner for den gode kundeopplevelsen. Det gjør vi ved å sette brukeren i sentrum og koble data og innsikt med relevant teknologi.
Våre spesialister utvikler den sterke opplevelsen i møtet mellom bruker og merkevare. Her er noe av det vi tilbyr:

Markedsføring og CRM

Vi mener at gode beslutninger og treffsikker kommunikasjon er datadrevet. Digital markedsføring og CRM handler om å kunne følge kunden sømløst på tvers av kanaler ved å bruke tilgjengelig data og innsikt. Vi hjelper deg med å nå målgruppen din, velge de riktige kanalene og legge en god strategi slik at du får sømløse kundeopplevelser som skaper oppmerksomhet.

Analyse og innsikt

Som et av Norges sterkeste analyse-miljø kan du være sikker på å få den innsikten du trenger for å skape verdi. Vi måler like bredt som kompetansen vår er på webanalyse, brukertesting, UX og digital markedsføring. Vi gir deg kontroll over dataene dine, enten det er i Google Analytics eller andre analyseverktøy. Sammen skaper vi de beste forutsetningene for at du skal ta gode beslutninger.

Design og merkevare

En sterk merkevare som skaper følelser hos folk kommer ikke av seg selv.  La oss hjelpe deg med å skape og posisjonere en merkevare som skiller seg ut i mengden. Fra innsikt til ide og uttak hjelper våre merkevareeksperter, webdesignere, UX-designere, art directors og tekstforfattere deg med å utvikle design og innhold som løfter ditt budskap.

Web og mobil

Vi lager løsninger for web og mobil med hjerte for den gode brukeropplevelsen. Med lang erfaring og prisbelønte prosjekter i ryggen kan du være sikker på å få den teknologiske løsningen du trenger, enten den er splitter ny eller bygger på din eksisterende.

Kontakt Knowit

Morten Bergestad

Mobil: +47 977 17 281

E-post: [email protected]

knowit.no