s360 Norge

Pål Klippenberg, Sempro

Pål Klippenberg er Head of Performance i s360

s360 Norge ble grunnlagt i 2010 (da under navnet Sempro AS) og ble i begynnelsen drevet som et Google Ads, SEO og sosiale medier byrå. I 2021 ble navnet byttet ut til s360 Norge AS og Sempro ble en del av s360.
I dag har vi utviklet oss til å bli et byrå som tilbyr hele spekteret av tjenester innenfor performance marketing, med flere enn 160 digitale spesialister basert i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Vi styres av teknologi og drives av data, og hjelper annonsører med å oppnå betydelige og målbare forbedringer i sin digitale markedsføring.

Perfeksjon, innovasjon og entusiasme

En lidenskap for data og teknologi og en ukonvensjonell innstilling har vært vår driver for vekst, og vil fortsette å være det i fremtiden.
Vi streber etter perfeksjon og arbeider hardt for å levere resultater til kundene våre.
Vi lytter nøye til kundene våre og setter sammen et dedikert team av spesialister med sterke analytiske evner for å levere konkrete og målbare resultater. 

s360 i Norge

Vi er et av få performancebyråer med en egen stor in-house utvikleravdeling. s360 i Norge har kontorer i Nydalen, Oslo og ved Verket i Moss. s360 er Google Premier Partner og Facebook Marketing Partner.

 

Vår unike sammensetning gir byråets kunder tilgang til tverrfaglige team som jobber på tvers av alle markeder i Norden og internasjonalt. Vi er et datadrevet byrå som hjelper kundene våre med å oppnå signifikante og målbare resultater innen digital markedsføring.

Kenneth Madsø, Sempro

Kenneth Madsø er CMO i s360

Kontakt

E-post [email protected] eller [email protected]
Mobil: 40 40 41 50 / 47 93 24 90
s360digital.com/no/