Synlighet AS

Synlighet – Norges største fagmiljø innen søkemotormarkedsføring

Synlighet er et av norges største fagmiljø innen performance marketing, både målt i ansatte og i antall Google-sertifiserte medarbeidere. Vi er i tillegg Google AdWords Certified Partner. Med kontorer i Trondheim, Bergen og Oslo bistår vi store og små kunder med å skape ekstraordinære resultater.

Synlighets sterke fagmiljø og grundige metodikk gjør oss til en attraktiv partner for utforming og realisering av digitale markedsstrategier. Vårt mandat kan være å totalforvalte kundens digitale markedsbudsjett – eller å være kundes faglige sparringpartner innen et eller flere av våre fagfelt.  synlighet_logo

Synlighet er som et av kun seks norske selskaper Google Analytics Certified Partner. Analysekompetansen gir oss de nødvendige forutsetninger for å lykkes med såvel Google AdWords, Søkemotoroptimalisering (SEO) og konverteringsoptimalisering (CRO). Data- og analysebasert innsikt gir oss anledning til å hjelpe våre kunder med å fjerne magefølelsen fra de viktige beslutningene.

Vi tilbyr alle hyggelige mennesker en gratis gjennomgang/helsesjekk av deres AdWords-konto og nettsted, så lenge vi får møte dere.

Vennlig hilsen

Torbjørn Hansen
Administrerende direktør,
Synlighet AS

Mail: torbjorn@synlighet.no

Telefon: 900 55 207

 

gawcpgacp